САВЕЗ УДРУЖЕЊА БОРАЦА НАРОДНООСЛОБОДИЛАЧКОГ РАТА СРБИЈЕ (1941-1945. И 1992. И 1999.)
Скорашњи чланци
Архиве
Бројач посета
  • 797344Укупно посета:
  • 2517400Укупно прегледа:
  • 1Тренутно посетилаца:

МИНИСТАР ЂОРЂЕВИЋ ПОСЕТИО СУБНОР

Члан Владе Републике Србије, министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Зоран Ђорђевић, посетио је СУБНОР Србије и у дужем конструктивном разговору задржао се са председником наше традиционалне народноослободилачке, антифашистичке организације Душаном Чукићем.

Основне теме саговорника односиле су се на узајамно информисање о активностима везаним за нови закон о борачко – инвалидској заштити, затим о предстојећем обележавању двадесете годишњице напада НАТО на нашу земљу и другим важним историјским догађајима у којима ће на пригодан начин активно учествовати сви чланови многољудне субноровске породице.

Било је речи и о унапређењу сарадње и будућим плановима.

Министар Ђорђевић истакао је да СУБНОР, који постоји више од седам деценија, представља једно од најзначајнијих и најактивнијих удружења које радом и великим залагањем успева  да сачува сећања на најбоље међу нама, а како каже, најбитније је што се активно залаже за унапређење положаја бораца и борачких права у нашем друштву.

„Брига о борцима, њиховим породицама, традицији је нешто чему министарство којим руководим посвећује посебну пажњу. Подршка СУБНОР-а нам је драгоцена и захвални смо што се посвећено бави овом темом“ – рекао је Ђорђевић.

Председник СУБНОР-а Душан Чукић захвалио је министру Зорану Ђорђевићу на изузетној сарадњи и пружању подршке у свим битним аспектима. Како је истакао, сигуран је да без узајамног разумевања и подршке не би била остварена ни одређена права бораца и породица погинулих.

Пријатељи сајта
СБ Бањица Сокобања
Oculus
Сава животно осигурање

Призма
!cid_ii_13e1bf79434cfa61
Фондација Солидарност
Belgrade
Clear
05:2717:59 CET
TueWedThu
min 3°C
13/0°C
15/2°C
ПОЗИВ НА ПРЕТПЛАТУ СВИМ ЧЛАНОВИМА И ОРГАНИЗАЦИЈАМА СУБНОР-а

Због тоталне медијске блокаде aктивности СУБНОР-а,
посебно напора да се одбрани антифашизам као политичко-идеолошко опредељење савременог света и антифашистичка прошлост Србије:

Скупштина СУБНОР-а Србије позова чланство и организације да наш одговор буде масовна претплата на лист „Борац“, те на масовније учешће чланства у сарадњи са Редакцијом – како истина о антифашизму и часној антифашистичкој борби народа Србије 1941–1945. и 1992. и 1999. не би била медијски угушена а истина избрисана из свести нових генерација.

На изузетан значај тог питања указала је и седница Републичког одбора СУБНОР-а од 9. априла 2012.

Претплата за „Борац“ у 2019. износи 800 динара

Новац изволите уплатити на текући рачун РО СУБНОР-а Србије
бр. 205-22402-06, са назнаком – претплата за „Борац“ 2019.
Копију уплатнице пошаљите на адресу:
РО СУБНОР-а Србије, Савски трг 9, 11000 Београд,
или нам јавите телефоном на број 011/6643-651
како бисмо евидентирали вашу уплату и унели Вас у списак за експедицију листа.

Почетна | О СУБНОР-у | Контакт

Главни уредник Душан Чукић | СУБНОР Србије, сва права задржана.