САВЕЗ УДРУЖЕЊА БОРАЦА НАРОДНООСЛОБОДИЛАЧКОГ РАТА СРБИЈЕ (1941-1945. И 1992. И 1999.)
Скорашњи чланци
Архиве
Бројач посета
 • 789317Укупно посета:
 • 2499082Укупно прегледа:
 • 0Тренутно посетилаца:

500.000!

Оборили сте, уважени посетиоци и читаоци, још један својеврстан рекорд портала СУБНОР-а Србије на интернетској мрежи!

Збивања у вези са борачком антифашистичком организацијом, баштиником славне прошлости и херојске традиције наше земље, активно је, ево, за непуне две године интензивног рада, пропратило већ преко пола милиона људи.

Толика бројка сведочи о изузетној заинтересованости наше и укупне светске јавности и самим тим још више обавезује да квалитетан и свеобухватан рад СУБНОР-а, у централним органима и на широком простору у свим деловима Србије, осветљавамо у даљој намери за јасне темељне принципе и доприносимо бољитку народа и свакодневним акцијама учвршћујемо свест и потребу за националним достојанством и вреднотама које су генерације избориле да буду и у свету признате као лучоноше слободарства и равноправности.

Позивамо у том смислу и читаоце и чланство да предлозима, мишљењима, идејама унапређују даљи успешан рад СУБНОР-а Србије и самим тим овај, за вас и због вас, портал.

Очекујемо прилоге. Нестрпљиво и са уважавањем.

2 реаговања на Нови рекорд

 • pedjaza каже:

  Predivna je činjenica da je portal SUBNOR-a Srbije za nepune dve godine svog postojanja dostigao ovako impozantnu brojku posetilaca od čak pola miliona.
  U uslovima prećutne medijske izolacije SUBNOR-a ovaj sajt je na izvrstan način dokazao da se put do člnastva i drugih čitalaca ipak može pronaći makar preko interneta. I ako više puta obaran od strane hakera, uvek je prilično brzo ponovno pokretan, bez većih pauza.
  Ono što većina medija ne želi da objavi, može se pročitai upravo ovde. Veliki broj tekstova o aktivnostima SUBNOR-a širom Srbije i u međunarodnim okvirima i tekstom i fotografijama redovno i pravovremeno biva propraćen na na ovom portalu. Mogućnost komentarisanja objavljenih tekstova ukazuje na otvorenost i spremnost da se sagledaju i javno objave mišljenja ljudi koji prate saržaj portala. To je i prilika da se iznesu ideje, predlozi i sugestije koje mogu biti u sližbi unapređenja rada SUBNOR-a na svim nivoima.
  Ako se nastavi ovakva tendencija (mada ne sumnjam da će ona biti još dinamičnija), već u drugoj polovini naredne godine mogao bi se dotići prvi milion poseta.

 • Todor Pavlov каже:

  Čestitam vam na 500.000 pregleda vašega sajta ali toliko nebi bilo pregleda sigurno da nije jedan član SUBNOR -a promovisao ovaj sajt SUBNOR -a na društvenim mrežama na internetu on će se sam prepoznati koji je, to je dokaz jake internet promocije vas i vaših članova.

Пријатељи сајта
СБ Бањица Сокобања
Oculus
Сава животно осигурање

Призма
!cid_ii_13e1bf79434cfa61
Фондација Солидарност
Belgrade
Mostly Cloudy
07:0715:57 CET
WedThuFri
min -2°C
3/-3°C
4/1°C
ПОЗИВ НА ПРЕТПЛАТУ СВИМ ЧЛАНОВИМА И ОРГАНИЗАЦИЈАМА СУБНОР-а

Због тоталне медијске блокаде aктивности СУБНОР-а,
посебно напора да се одбрани антифашизам као политичко-идеолошко опредељење савременог света и антифашистичка прошлост Србије:

Скупштина СУБНОР-а Србије позова чланство и организације да наш одговор буде масовна претплата на лист „Борац“, те на масовније учешће чланства у сарадњи са Редакцијом – како истина о антифашизму и часној антифашистичкој борби народа Србије 1941–1945. и 1992. и 1999. не би била медијски угушена а истина избрисана из свести нових генерација.

На изузетан значај тог питања указала је и седница Републичког одбора СУБНОР-а од 9. априла 2012.

Претплата за „Борац“ у 2018. износи 800 динара

Новац изволите уплатити на текући рачун РО СУБНОР-а Србије
бр. 205-22402-06, са назнаком – претплата за „Борац“ 2018.
Копију уплатнице пошаљите на адресу:
РО СУБНОР-а Србије, Савски трг 9, 11000 Београд,
или нам јавите телефоном на број 011/6643-651
како бисмо евидентирали вашу уплату и унели Вас у списак за експедицију листа.

Почетна | О СУБНОР-у | Контакт

Главни уредник Душан Чукић | СУБНОР Србије, сва права задржана.