АКТИВНОСТИ КРОЗ САРАДЊЕ

У Свечаној сали општине Александровац на позив председнице СУБНОР-а Општинског одбора Александровац Катарине Петковић, 10. јуна одржан је састанак са председницима удружења бораца са општине Александровац.

Састанку су  присуствовали Слађан Видојевић, председник удружења бораца „Жупа“ Александровац, Зоран Дуњић председник Општинске организације резервних војних старешина општине Александровац и Светомир Антић, заменик председника  СУБНОР-а Општинског одбора Александровац.

Председник удружења бораца Жупа, Слађан Видојевић нас  је том приликом ближе упознао са активностима које се спроводе од стране удружење, сагледано је тренутно стање и дефинисане потребе када су у питању борци ратова 1990-1999. 

Зоран Дуњић,председник Општинске организације резервних војних старешина општине Александровац је указао колико је важно добити праве и реалне информације са терена, како би се што боље и ефикасније активности усмериле на све оно што је од значаја  за ту општину а у оквиру борачких питања. 

Заменик председника општинског одбора СУБНОР-а Александровац, Светомир Антић је том приликом истакао, да је рад свих нас усмерен само једном а то је опште добро сваког грађанина  општине Александровац а поготово оних који су били стуб одбране наше државе и свог народа. 

Председница СУБНОР-а Општинског одбора Александровац, Катарина Петковић је истакла да су активности Савеза када је Александровац у питању у наредном периоду усмерене управо ближем упознавању грађана са радом ове организације али и упознавањем и самог СУБНОР-а са стањем на терену по овом питању.

Велика захвалност свима присутнима што су се одазвали састанку и показали да отвореност за сарадњу и могућности које имамо у заједничком раду да се статус сваког борца побољша је нешто што можемо само уједињени и заједно.