In memoriam

ТИХИ ЧОВЕК МИЛАДИН

У Београду је преминуо један од ветерана СУБНОР-а Србије Миладин Шекарић.

Шекарић је по занимању био официр наше армије, у чину потпуковника. За предани рад награђиван је, између осталог, Орденом народне армије и медаљама за војне заслуге и заслуге за народ. По пензионисању, активно се укључио у рад СУБНОР-а Србије и, између осталог, више година налазио на челу општинске организације у Новом Београду. Скупштина СУБНОР-а Србије изабрала га је за председника Надзорног одбора и на том месту, као и у другим приликама, видно доприносио развоју и јачању наше организације.

Породици Шекарић, посебно његовој ћерки Јасни која је вишеструки државни репрезентативац у стрељаштву и победник на многим светским и европским првенствима, телеграм саучешћа упутио је председник СУБНОР-а Србије Душан Чукић:

„Дубоко саучествујемо у вашем болу. Одлазак нашег Миладина, вредног и поштеног човека, борца и антифашисте, велики је губитак и за многољудну ветеранску организацију слободара“.

Сахрана Миладина Шекарића обавиће се у понедељак, 3. априла, у 14,30 часова, на Новом бежанијском гробљу у Новом Београду.