Кикинда: ПЛАКЕТЕ ЗАСЛУЖНИМА

Данас су чланови удружења ветерана припадника Посебних Јединица Полиције уручили плакете начелнику Севернобанатског округа Миливоју Лињачком и председнику ГО СУБНОР Кикинда Сави Орељу као знак захвалности на изузетном залагању на пружању подршке и помоћи ветеранима ПЈП, на пружању помоћи у раду удружења ПЈП као и пружању помоћи на очувању сећања на настрадале припаднике ПЈП и бригу за њихове породице.

На данашњем састанку у просторијама СУБНОР-а Кикинда, а касније и у кабинету начелника севернобанатског округа договорена је још интезивнија сарадња и подршка.

„Ми ћемо се и даље трудити да сарадња између ветерана ПЈП и СУБНОР-а Кикинда буде још интензивнија и да даље заједничке активности буду усмерене на неговању традиције и сећања на борбе које су водили припадници ПЈП како би очували интегритет и целовитост наше земље као и неговању традиције НОР-а. Трудићемо се да сећања на настрадале припаднике ПЈП и НОР-а никад не избледе и да уз едукацију младих она остану у трајном сећању“ – како је истакао председник СУБНОР-а Кикинда Саво Орељ.