Крушевац: ПОМОЋ БОРЦИМА – РАТНИМ ВЕТЕРАНИМА

Данас је у насељу Дедина код Крушевца отпочела изградња породичне куће за борца – ратног ветерана Горана Милића и његову 7-члану породицу. Наш ратни друг Горан Милић је заслужио да после више од две деценије живота, замени све дане и ноћи у својој старој трошној кући од блата, греда и трске, новом спратном кућом од 100 квадрата, чију изградњу, на иницијативу свих борачких удружења града Крушевца, обезбеђује велики донатор, човек и истински српски патриота, господин Братислав Гашић.

Господин и крушевљанин Братислав Гашић је неко ко сваке године улаже лични напор и енергију, да поред свих државничких обавеза у овим сложеним временима, обезбеди по једну кућу најугроженијим борцима – ратним ветеранима из свих крајева наше Србије. Ова кућа у насељу Дедина је 19-та по реду, што је за свако дужно поштовање свих бораца и борачких организација.

Очекује се да ће усељење ове скромне српске и војничке породице у нови дом бити завршено до 15. децембра ове године.

Испред делегације СУБНОР Србије – ГО Крушевац, заједничком обиласку радова на изградњи дома борцу Горану Милићу присуствовао је председник Градског одбора, Бојан Томић.

19.11.2023