Крушевац: ПОМОЋ И ПОДРШКА НАШИМ БОРЦИМА

СУБНОР Србије – ГО Крушевац се, у сарадњи са хуманитарним удружењем „Градитељи мира“ из Крушевца и донаторима и људима великог срца, током лета укључио у акцију помоћи нашем борцу Саши Стевановићу, оболелом након последњег рата у стварању услова за живот, достојних човека – борца и ветерана, припадника 125. моторизоване бригаде и учесника рата, тада војника на служењу војног рока.

Наш ратни друг Саша је заслужио да после више од осам година живљења у крајње неусловном стану наслеђеном од родитеља, без струје и грејања, са великим дуговима и без икаквих примања, оптерећен болешћу и немаштином, дочека дан када ће се уселити у свој стан, без дугова, са сталним запослењем и поново окупљеном породицом. Такође, Саша је у поступку да оствари статус ратног војног инвалида, што ће му у доброј мери олакшати даљи живот и обезбедити стабилну егзистенцију и потребан медицински третман.

За све наведено су заслужни пријатељи и донатори СУБНОР Србије – ГО Крушевац и друга удружења у чијем су фокусу борци и ратни војни инвалиди а која делују у граду Крушевцу и Расинском управном округу, добри и хумани људи који су увек ту када треба пружити помоћ најугроженијим борцима и њиховим породицама.

Као и у сличним хуманитарним акцијама које су резултат јединственог наступа свих борачких удружења града Крушевца, намештај за Сашу обезбедиће велики донатор, истински српски патриота и крушевљанин, господин Братислав Гашић.

Очекује се да ће коначни радови и опремање породичног стана нашег борца Саше Стевановића бити завршени до краја 2023. године.

Ову хуманитарну акцију медијски су пропратили регионална РТ Крушевац и локална РТ Плус.