САВЕЗ УДРУЖЕЊА БОРАЦА НАРОДНООСЛОБОДИЛАЧКОГ РАТА СРБИЈЕ (1941-1945. И 1992. И 1999.)
Скорашњи чланци
Архиве
Бројач посета
 • 863395Укупно посета:
 • 2654686Укупно прегледа:
 • 1Тренутно посетилаца:

ЈАЧИ СМО ОД СВАКЕ СТИХИЈЕ

Поводом катастрофалних поплава у нашој земљи, председник проф.др Миодраг Зечевић упутио је поруку свим члановима и организацијама борачке организације Србије:

„После страшне трагедије коју је водена стихија учинила нашој земљи и нашим грађанима која ће своју разорност тек показати, тражимо од свих месних, општинских, градских, окружних и покрајинских организација СУБНОР-а и свих чланова наше организације да се несебично и непосредно укључе и помогну у отклањању ове наше заједничке трагедије.

И у тежим временима били смо уз свој народ, део његових патњи и борбе и несебично чинили све да заједно поднесемо и савладамо зло које нас је задесило.

Нисмо млади, али помогнимо од срца и са вољом на начин који је најприкладнији да умањимо зло нането  и помогнемо санирању онога што нам је стихија отела и уништила.

Наш народ и грађани Србије су јачи од сваке стихије и зла које су нам разне силе наносиле и наносе.

Заједно у невољи ћемо победити. Такви смо били и такви остали“ – стоји у поруци проф.др Миодрага Зечевића, председника СУБНОР-а Србије, члановима и борачким организацијама.

Print Friendly, PDF & Email

2 реаговања на Поплаве

 • Todor Pavlov каже:

  Drug Todor Pavlov upućuje najiskrenije žaljenje prodicama žrtvama poplava u Republici Srbiji i na Balkanu. Upućujem apel svim komunističkim partijama u Republici Srbiji na Blakanu i širom celog sveta, i svim progresivnim organizacijama širom sveta da se preko svojih humanitarnih organizacija i Crvenog krsta uključe u pružanju humanitarne pomoći najugroženijim licima stradalim od posledica poplava kojima je pomoć preko potrebna. Drug Todor Pavlov http://todorpavlov.blogspot.com/

 • pedjaza каже:

  Ovu poruku predsednika RO SUBNOR-a, prof. dr Miodraga Zečevića, treba shvatiti što ozbiljnije i sve snage posvetiti pomoći ugroženom stanovništvu.
  Solidarnost i požrtvovanost, koje su odlikovae članove SUBNOR-a u mnogim teškim situacija, treba i sada da dođu do izražaja. Suočavao se naš narod i sa težim problemima, pa nema sumnje da ćemo i ovog puta uspeti maksimalno da saniramo ili ublažimo posledice ogromne štete natnete vodenom stihijom.

Пријатељи сајта
СБ Бањица Сокобања
Oculus
Сава животно осигурање

Призма
!cid_ii_13e1bf79434cfa61
Фондација Солидарност
Belgrade
13°
Сунчано
07:1015:58 CET
УтоСреЧет
15/2°C
13/3°C
13/6°C
ПОЗИВ НА ПРЕТПЛАТУ СВИМ ЧЛАНОВИМА И ОРГАНИЗАЦИЈАМА СУБНОР-а

Због тоталне медијске блокаде aктивности СУБНОР-а,
посебно напора да се одбрани антифашизам као политичко-идеолошко опредељење савременог света и антифашистичка прошлост Србије:

Скупштина СУБНОР-а Србије позова чланство и организације да наш одговор буде масовна претплата на лист „Борац“, те на масовније учешће чланства у сарадњи са Редакцијом – како истина о антифашизму и часној антифашистичкој борби народа Србије 1941–1945. и 1992. и 1999. не би била медијски угушена а истина избрисана из свести нових генерација.

На изузетан значај тог питања указала је и седница Републичког одбора СУБНОР-а од 9. априла 2012.

Претплата за „Борац“ у 2020. износи 1.000 динара

Новац изволите уплатити на текући рачун РО СУБНОР-а Србије
бр. 205-22402-06, са назнаком – претплата за „Борац“ 2020.
Копију уплатнице пошаљите на адресу:
РО СУБНОР-а Србије, Савски трг 9, 11000 Београд,
или нам јавите телефоном на број 011/6643-651
како бисмо евидентирали вашу уплату и унели Вас у списак за експедицију листа.

Почетна | О СУБНОР-у | Контакт

Главни уредник Душан Чукић | СУБНОР Србије, сва права задржана.