Председништво

ПРАВНА ДРЖАВА МОРА ДА РЕАГУЈЕ!

Председништво СУБНОР-а Србије, државотворне и патриотске антифашистичке организације са преко 135.000 агилних чланова, сазнало је са запрепашћењем о бруталној јавној претњи назови једног народног посланика Председнику Републике Србије.

Тај поступак међу часним људима наилази на општу осуду, гнушање и енергичан захтев да надлежни правосудни органи поступају по слову закона, а Народна скупштина предузме мере како би се дотичном онемогућило избегавање кривице захваљујући имунитету.

 У исто време, СУБНОР Србије скреће пажњу на учесталу бескрупулозну оркестрирану кампању против Председника Републике и његове породице, ширење дезинформација чији је циљ да сеју панику у јавности у чему не учествују само скрибомани на такозваним друштвеним интернетским мрежама већ и многа гласила, електронска и штампана са седиштем не само у Београду. Омаловажава се сваки позитиван привредни, културни и сличан помак и, у интересу оних што су деценијама на сваки могући начин рушили и пљачкали у нашој отаџбини и допринели немогућем међународном положају посебно у вези са Косовом и Метохијом, сада би хтели да наставе истим путем отимајући власт на улици и манијакално претећи убиствима.

Претурио је наш народ свашта преко својих плећа, добро разбира и зла која спремају поједини домаћи измећари што истичу полуанонимце да у име и иностраних налогодаваца продају веру за вечеру. Тај одавно препознат сценарио не пије воду, продавци магле, отимачи туђе земље, исфрустрирани ловци на фотеље са испруженом руком за валутну апанажу, губе и нову ружну игру као што су већ искусили безброј пута на слободним изборима.

Србији се не може продавати рог за свећу, зна се ко и колико даје за бољитак и сутрашњицу, коме се верује и с ким беспоговорно, због упорног успешног и патриотског рада, жели даље.

Лезилебовићима, вечитим пљачкашима народног добра, додворицама разноликих страних инструктура, на изборима је Србија вишеструко дала достојанствен и прави одговор. Сада правна држава не сме да одћути на најновије претње са најтежим последицама.

ПРЕДСЕДНИШТВО СУБНОР-а Србије