ПРИЈЕМ КОД ДРЖАВНОГ СЕКРЕТАРА

Делегација СУБНОР Србије у саставу генерал мајор Видосав Ковачевић и Јасмина Андрић, сарадник СУБНОР Србије и уредник часописа БЕЗБЕДНОСТ И ОДБРАНА били су посети код државног секретара Mинистартства спољних послова господина Немање Старовића.

У срдачном и пријатељском разговору, председник СУБНОР Србије је упознао државног секретара о предстојећој Европској Конфренцији антифашиста, која се по први пут организује у Србији и чији смо ми домаћини и затражио евентуалну помоћ нашег министарства у организацији овог великог догађаја.

Државни секретар је изразио захвалност што смо га упознали са овим догађајем и знајући да је са истим упознат и садашњи министар спољних послова као и председник Србије Александар Вучић, обећао је сваку врсту подршке која је у надлежности овог министарства са циљем да што већи број чланица Европске федерације антифашита присуствује овом догађају.

На овом састанку било је речи и о другим облицима и садржајима где заједно можемо учествовати посебно када су питању теме везане за Холокауст и Старо сајмиште.

Све у свему био је то веома користан и плодотворан разговор коме је поред државног секретара присуствовао и господин Милош Марковић из кабинета државног секретара.