ПРОТОКОЛ О САРАДЊИ

У свом раду СУБНОР Београд наилази на одређене потешкоће које покушава да успешно превазиђе. То се између осталога односи на финансијске проблеме и проблем немогућности да се активности СУБНОР Београда презентирају широј јавности. Како би се бар мало ублажили ови проблеми на иницијативу председника СУБНОР Београда Боре Ерцеговца потписан је Протокол о сарадњи између СУБНОР Београда и Компаније Новости из Београда.

Протокол су потписали председник СУБНОР Београда Бора Ерцеговац и директор Компаније Новости господин Недељко Крсмановић. Протоколом је предвиђено да  читуље које се дају поводом смрти члана СУБНОР-а, буду за 30% мање од пуне цене. У случајевима када читуљу даје Градски одбор СУБНОР Београда та читуља се не наплаћује. Поред ове повољности која је значајна за чланове породице преминулог, договорено је да убудуће на свим већим манифестацијама које организује СУБНОР Београда буде присутан новинар Дневног листа Вечерње Новости и да се извештај са манифестације објави у листу Вечерње Новости.

Градски одбор СУБНОР Београда захваљују се господину Недељку Крсмановићу и Компанији Новости на исказаном разумевању за решавање ових проблема.