Услови коришћења и Политика приватности

УСЛОВИ КОРИШЋЕЊА САЈТА
Хвала што сте посетили наш интернет сајт. Ваш приступ, као и коришћење овог нашег интернет сајта (у даљем тексту: интернет сајт) подлеже овим условима коришћења и важећим законским прописима који уређују ову област. Приступом и коришћењем интернет сајта, прихватате без ограничења, ове услове коришћења. Уколико не прихватате ове услове коришћења без ограничења, молимо Вас да напустите интернет сајт.

Власништво садржаја
Интернет сајт и сви текстови, логотипи, графика, слике, аудио материјал и остали материјал на овом интернет сајту (у даљем тексту: Садржај), јесу ауторско право или власништво 2Д СОФТ или су на интернет сајт постављени уз дозволу власника или овлашћеног носиоца права. Коришћење Садржаја, осим на начин описан у овим условима коришћења, без писане дозволе власника Садржаја је строго забрањено. 2Д СОФТ ће заштити своја ауторска права, своја права интелектуалне својине и остала сродна права, као и друга права, у највећој мери дозвољеној законом, укључујући и кривично гоњење.

Ваша употреба интернет сајта
Садржај интернет сајта може садржати нетачне податке или штампарске грешке. Промене на интернет сајту се могу направити периодично у било ком тренутку и без обавештења. Међутим, 2Д СОФТ се не обавезује да редовно ажурира информације садржане на овом интернет сајту. Такође, 2Д СОФТ не гарантује да ће интернет сајт функционисати без прекида или грешака, да ће недостаци бити благовремено исправљани или да је интернет сајт компатибилан са вашим хардвером или софтвером. Информације дате на овом интернет сајту не треба тумачити као савете за доношење одлука било које врсте. Треба да се посаветујете са одговарајућим стручњаком ако Вам је потребан специфичан савет прилагођен Вашој ситуацији.

Изузеће од одговорности
Интернет сајт користите на сопствени ризик. 2Д СОФТ није одговоран за материјалну или нематеријалну штету, директну или индиректну која настане из коришћења или је у некој вези са коришћењем интернет сајта или његовог Садржаја.

Линкови са интернет сајтовима трећих лица
Интернет сајт може садржати линкове других интернет сајтова чији власник или корисник није 2Д СОФТ. Такви линкови су обезбеђени искључиво да би Вама пружили што више информација. 2Д СОФТ не контролише и није одговоран за рад, садржај, политику приватности или безбедност ових сајтова. 2Д СОФТ не контролише садржај или производе или услуге доступне на овим интернет сајтовима. Ако успоставите везу са таквим интернет сајтовима преко линка на нашем интернет сајту, то чините на сопствени ризик и без сагласности 2Д СОФТ.

Софтвер доступан на овом интернет сајту
Права интелектуалне својине и остала права на било који софтвер који је доступан за преузимање са интернет сајта (у даљем тексту Софтвер), припадају 2Д СОФТ. Ваша употреба Софтвера подлеже условима споразума о лиценци који прате или су укључени у Софтвер. 2Д СОФТ не прихвата одговорност за садржину правила коришћења или осталих докумената који су укључени у Софтвер или га прате. Немојте инсталирати нити користити Софтвер ако се не слажете са таквим споразумима о лиценци. Када преузимате Софтвер са интернет сајта, то чините на сопствени ризик.

Измена услова коришћења
2Д СОФТ може у сваком тренутку изменити ове услове коришћења тако што ће ажурирати овај текст. Ви ћете аутоматски бити обавезани новим условима коришћења садржаним у изменама, те би из тог разлога требало да периодично посетите ову страницу ради упознавања са тренутно важећим условима коришћења.

ПОЛИТИКА ПРИВАТНОСТИ
2Д СОФТ чува приватност свих посетилаца својих интернет сајтова (у даљем тексту: Интернет сајт) и штити личне податке посетилаца интернет сајта. Молимо вас да пажљиво прочитате Политику приватности која следи како бисте разумели како користимо и штитимо информације које нам пружате.

Информације које добијамо од Вас
У начелу можете посетити овај интернет сајт без откривања било какве информације о себи. Наши сервери сакупљају имена домена, а не е-маил адресе посетилаца интернет сајта. На појединим деловима овог интернет сајта тражимо личне информације о Вама како бисмо вам омогућили остваривање одређених права, као што је пружање извесних информација које затражите. Ово чинимо путем употребе онлине формулара и сваки пут када нам пошаљете своје детаље е-маилом. Информације које добијемо од Вас могу укључивати Ваше име и презиме, адресу, бројеве телефона, факса или е-маил адресу. Од вас никада нећемо тражити додатне информације које нису неопходне да бисте добили услугу коју сте затражили.

Употреба сакупљених информација
Информације о именима домена до којих дођемо не користимо како бисмо Вас лично идентификовали, већ да би на основу тихе и других информација измерили број посета интернет сајту, просечно време проведено на интернет сајту, прегледане странице итд. Ове информације ћемо користити искључиво да бисмо измерили фреквенцију посећивања нашег интернет сајта и унапредили његов садржај. У случају када од Вас затражимо друге личне информације, као што су Ваше име и е-маил адреса, тражићемо Ваш пристанак (нпр. употребом онлине формулара или путем е-маила), обавестити Вас о процесу прикупљања информација и о томе како ћемо их употребити. Информације које нам Ви дате или до којих дођемо путем овог интернет сајта, користићемо искључиво за одговарање на Ваша питања и/или за пружање и побољшање наших услуга. У случају да се предомислите и не желите да Вас контактирамо у будућности, молимо Вас да нас о томе обавестите.

Откривање информација
Информације које нам дате чувају се на нашем серверу, а могу им приступити наши запослени, државни органи, наши правни следбеници и лица која ангажујемо да обрађују податке у наше име у сврхе наведене у овој политици или друге сврхе за које сте Ви дали одобрење. Такође, можемо пренети информације о употреби нашег интернет сајта трећим лицима али то неће укључивати информације на основу којих Ви можете бити идентификовани. Осим ако то закон не налаже, нећемо ни на који начин учинити доступним нити дистрибуирати информације о Вама које нам пружите, без вашег претходног одобрења.

Малолетни корисници
Уколико сте малолетни, неопходно је да добијете дозволу својих родитеља или старатеља пре него што нам дате информације о себи. Малолетним корисницима који немају овакво одобрење није дозвољено да нам дају личне информације.

Други интернет сајтови
Наш интернет сајт може садржати линкове за друге интернет сајтове који нису под нашом контролом и који не подлежу овој Политици приватности. Уколико приступите другим интернет сајтовима користећи дате линкове, оператери ових интернет сајтова могу тражити информације од вас које ће користити у складу са својим политикама заштите приватности, које се могу разликовати од наше.

Употреба колачића (Cookies)
Као и већина сајтова на интернету, наши сајтови користе тзв. “колачиће” (у наставку Цоокие). Цоокие-ји су мали текстуални фајлови које Ваш Интернет прегледач (у наставку броwсер) чува на Вашем рачунару и који помажу да се идентификујете на wеб сајтовима приликом каснијих посета. Цоокие-ји су јединствено додељени Вама и може их читати само wеб сервер у домену који је издао тај Цоокие. Коришћење Цоокие-ја је стандардна пракса на Интернету и већина броwсер-а је подешена тако да аутоматски прихвата све Цоокие-је. Међутим, Ви увек можете одлучити да желите да престанете да их користите. Можете их једноставно ручно обрисати или свој броwсер посебно подесити за рад са Цоокие-јима. За ове процедуре погледајте документацију или Хелп/Помоћ секцију Вашег броwсер-а. На нашим сајтовима користимо Цоокие-је искључиво како бисмо Вам омогућили бољи квалитет интеракције са нашим сајтовима, за потребе статистичке анализе посећености и оптимизацију нашег оглашавања на интернету преко сервиса Гоогле Аналyтицс и Гоогле Адс. Датаљи о овим сервисима као и о могућностима Вашег подешавања се могу погледати на следећим линковима: www.гоогле.цом/аналyтицс/леарн/привацy.хтмл, www.гоогле.цом/интл/ен/полициес/тецхнологиес/адс/, www.гоогле.цом/адс/преференцес.