Врање: ЗАХВАЛНИЦА СУБНОР-у ПОВОДОМ ДАНА МИНИСТАРСТВА

Поводом Дана Министарства унутрашњих послова, Славе Министарства и Дана Полиције, начелник Полицијске управе Града Врања и Пчињског управног округа, потпуковник полиције Саша Недељковић организовао је свечани пријем.

Поред руководства Града Врања и суседних општина пријему су присуствовали командант 4. бригаде Копнене војске Србије, бригадни генерал Новица Петровић, Његово преосвештенство Владика Врањски Пахомије и директори многих институција са којима Полицијска управа Врање остварује свакодневну сарадњу.

Начелник ПУ Врање, Недељковић, топлим се речима обратио присутнима, захвалио на одзиву и за успешну дугогодишњу сарадњу доделио четири захвалнице. Једну од њих уручио је председнику Градског одбора  СУБНОР-а Врања Стојану Младеновићу, што је наишло на опште одобравање присутних.

Додељена захвалница обавезује да се досадашња успешна сарадња настави и у наредном периоду.

За крај констатација да је сасвим логично да се успешна сарадња остварује између државне институције која чува ред и мир у држави и патриотског и државотворног СУБНОР-а који негује слободарске традиције свих ослободилачких ратова српског народа и чува историјску истину од заборава и прекрајања.