САВЕЗ УДРУЖЕЊА БОРАЦА НАРОДНООСЛОБОДИЛАЧКОГ РАТА СРБИЈЕ (1941-1945. И 1992. И 1999.)
Скорашњи чланци
Архиве
Бројач посета
  • 816183Укупно посета:
  • 2551403Укупно прегледа:
  • 1Тренутно посетилаца:

ЗДРАВЉЕ ЗА СВЕ

Управни и Надзорни одбор Специјалне болнице у Сокобањи, одржавањем заједничке седнице под руководством председника прим.др. Томислава Малишића и Андрије Мереника, уз присуство свих чланова оба одбора и директора „Бањице“ у Сокобањи Предрага Стојановића и заменика директора др Душице Видојковић, размотрили су активности и резултате пословања за девет месеци 2012. године.

Увидом кроз извештај и дискусију закључак је да је пословање било чак изнад просека за ситуацију у којој се целокупна привреда у земљи налази. Извештај говори да је у потпуности остварен план и програм активности и рада Специјалне болнице, да су исказани финансијски резултати на завидном нивоу, што је заслуга директора и колектива. Констатовано је да није било притужби, како од стране колектива, тако и од посетилаца – гостију.

У извештају медицинског дела, исказане су здравствене услуге и третмани гостију, који су били адекватни самом називу болнице, што значи да пружа потпуне здравствене услуге које су предвиђене и одређене програмом. Број оних којима је пружена адекватна медицинска услуга, повећан је у односу на исти период остварен прошле године.

Управни и Надзорни одбор изразили су задовољство пословањем у условима економске кризе, и платежној моћи оних којима су услуге Специјалне болнице „Бањица“ потребни. Задовољавајуће је и то да су међусобни односи у колективу добри, те да нема посебних проблема.

Целокупни састав и једног и другог одбора су мишљења да у наредном периоду треба ојачати медицински део услуга набавком нових медицинских средстава, како би се употпунила реализација пружања свих потреба клијената, односно пацијената.

  

Print Friendly, PDF & Email
Koнкурс

СУБНОР СРБИЈЕ

и

ФОНДАЦИЈА ”ДРАГОЈЛО ДУДИЋ”

р а с п и с у ј у

48. наградни конкурс за необјављене књижевне и историографске радове.

 

Конкурс обухвата све области књижевног и историографског стваралаштва које доприноси неговању традиција ослободилачких ратова, Народноослободилачког рата и антифашистичке борбе и изградње Србије.

Радови се примају до 1. септембра 2019. године.

Радове потписане шифром и у посебној затвореној коверти доставити уз основне податке о аутору на адресу: СУБНОР Србије, Савски трг бр. 9/4, Београд, са назнаком – за конкурс ”Драгојло Дудић”

Оцењивачка комисија ће донети одлуке о награђеним и похваљеним радовима.

Фондација ће осигурати објављивање првонаграђеног рада.

Резултати конкурса биће објављени у јавним гласилима до 13. новембра 2019. године, а награде и похвале уручене 15. новембра 2019. године.

Пријатељи сајта
СБ Бањица Сокобања
Oculus
Сава животно осигурање

Призма
!cid_ii_13e1bf79434cfa61
Фондација Солидарност
Belgrade
13°
Углавном облачно
06:2018:43 CEST
СреЧетПет
min 9°C
18/6°C
19/6°C
ПОЗИВ НА ПРЕТПЛАТУ СВИМ ЧЛАНОВИМА И ОРГАНИЗАЦИЈАМА СУБНОР-а

Због тоталне медијске блокаде aктивности СУБНОР-а,
посебно напора да се одбрани антифашизам као политичко-идеолошко опредељење савременог света и антифашистичка прошлост Србије:

Скупштина СУБНОР-а Србије позова чланство и организације да наш одговор буде масовна претплата на лист „Борац“, те на масовније учешће чланства у сарадњи са Редакцијом – како истина о антифашизму и часној антифашистичкој борби народа Србије 1941–1945. и 1992. и 1999. не би била медијски угушена а истина избрисана из свести нових генерација.

На изузетан значај тог питања указала је и седница Републичког одбора СУБНОР-а од 9. априла 2012.

Претплата за „Борац“ у 2019. износи 800 динара

Новац изволите уплатити на текући рачун РО СУБНОР-а Србије
бр. 205-22402-06, са назнаком – претплата за „Борац“ 2019.
Копију уплатнице пошаљите на адресу:
РО СУБНОР-а Србије, Савски трг 9, 11000 Београд,
или нам јавите телефоном на број 011/6643-651
како бисмо евидентирали вашу уплату и унели Вас у списак за експедицију листа.

Почетна | О СУБНОР-у | Контакт

Главни уредник Душан Чукић | СУБНОР Србије, сва права задржана.