СУБНОР Шумадије: СТОП ЛАЖИМА И НЕИСТИНАМА

Светски моћници којима су уз скуте стали и домаћи сатрапи не бирајући средства, настоје да Србију и српски народ прогласе геноцидним, да нас понизе, једном ријечју да нас као кроз вишевековну историју сатру.

Изгледа да они заборављају, или су сметнули с ума да све наше битке почев од Косовске, Мишарске, Чегарске, Церске, Колубарске, преко Кадињаче, Игмана, Козаре, Неретве, Сутјеске, па оних крвавих са Возуће, Романије, Паштрка, Ђеравице и Кошара, заправо су биле дизање феникса из пепела.

Зар јаме безданице широм Херцеговине, Босне и Хрватске, гдје су убијани и бацани Срби, чији је гријех био само тај што су били припадници српског народа, нису довољан доказ ко је чинио и вршио геноцид. Заборављају децу са Козаре, старца Вукашина из Клепаца коме усташки џелат у Јасеновцу вади очи. Заборављају баш прави геноцид у највећем логору Јасеновцу?

Зна се добро ко је и зарад чега вршио геноцид!

Српски народ кроз историју никада није био геноцидан и злочиначки већ је изнедрио највеће умове, великане, витезове, научнике, једном речју људе не само за себе већ цели свет, па зато није ни могао да буде геноцидан и злочиначки.

Баш зато СУБНОР Шумадије са својих преко 14 хиљада чланова, овим путем чврсто стоји уз државни врх своје земље у борби за очување Србије и Републике Српске. Не прихвата и не признаје лаж и превару, силу моћника који нас желе обиљежити као геноцидне. Нека прво кроз своју историју виде шта су они чинили и Индијанцима и Јеврејима, Русима, Ромима и нама Србима.

Зато смо увек ту да бранимо, чувамо и негујемо оно што је најсветије и најсветлије. За образ се даје глава, за слободу и Отаџбину живот.

Да вјечно живе Србија и Република Српска, каже се у саопштењу СУБНОР-а Шумадије.