Шумадија

НЕ ОДСТУПАМО НИ ПЕДАЉ!

СУБНОР Крагујевца и Шумадије баштини негује и чува традиције родољубља, антифашизма и слободарства. Преко 11000 чланова ове слободарске организације. Упркос свим тешкоћама, проблемима унутар друштва својски се бори да у ово тешко време остане и опстане, да траје и истраје, да упркос тешком материјалном стању изврши све задатке.

Нажалост, у Србији још постоје ретроградне  снаге којима СУБНОР као патриотска организација смета. Чак иду дотле да људима замерају што долазе  у СУБНОР, да превише времена проводе у њиховим просторијама. Не либе се чак да прете, вређају, нападају.

 На њихову жалост СУБНОР Србије је био и биће отворен за све који чувају успомену на пале за слободу, који бране, чувају антифашизам и родољубље, који дижу заставу слободе и чувају Србију.

У СУБНОР-у су људи који су часно бранили отаџбину, који нису профитирали и борили се личне интересе, већ за свој народ и земљу, који нису уновчили патриотизам и родољубље и који су увек спремни да стану на браник отаџбине. И неће и надаље ни педаљ одступити.

 Сви они који мисле и чине другачије себе сврставају тамо где је место онима које народ назива препознатљивим именом – стоји у саопштењу Информативне службе СУБНОР-а у Крагујевцу.