АКТИВ ЖЕНА КАО НОВИ ОСЛОНАЦ У РАДУ СУБНОР БЕОГРАДА

Након Изборне Скупштине  Градског одбора СУБНОР Београда на којој је једногласно изабрано руководство СУБНОР Београда, као и органи и тела Градског одбора, поштујући Статут у најкраћем могућем року формиране су Комисије које раде при СУБНОР- у Београда.

Једна од Комисија је и Актив жена СУБНОР Београда. Како су Председништво и Кадровска комисија предложили а Градски одбор једногласно прихватио за председницу Актива жена постављена је другарица Славка Солар. У најкраћем могућем времену заказана је седница и конституисан Актив жена. За заменицу председника изабрана је другарица Мирјана Бранковић. Први састанак је показао да су изабрани прави људи на права места. Идеја за нове активности није недостајало.

Састанку је присуствовао и председник ГО СУБНОР Београда, пуковник Бора Ерцеговац који није крио задовољство и одушевљење оним што је чуо, обећао је безрезервну подршку Активу жена. На Активу жена је да ради и оправда указано поверење. Уједно користимо прилику да позовемо све Активе жена из организација СУБНОР-а широм Србије да нам се придруже у заједничким акцијама и тако покажемо да смо јединствена организација која негује праве вредности.