ХУМАНОСТ НА ДЕЛУ

СУБНОР Србије као хуманитарна, патриотска и антифашистичка организација, увек је водио и водиће бригу о учесницима ослободилачких и одбрамбених ратова Србије.“ Ово су речи које је потпредседник СУБНОР-а Србије и председник ГО СУБНОР-а Крагујевца и Шумадије, академик, пук. проф Жељко В. Зиројевић у име СУБНОР-а Србије и председника, генерала Видосава Ковачевића, на пријему са својим сарадницима, истакао обраћајући се на свечаности у свечаној сали Центра за социјални рад Солидарност у Крагујевцу.

Директор Центра, дипл.правник Предраг Ивковић, изразио је своје задовољство, што као челни човек ове институције, која се бори за сваког човека, решава нагомилане проблеме из области социјалне проблематике, може да поздрави институцију СУБНОР-а која негује светле традиције ослободилачких ратова, којој народ све више верује и пред ким он стоји чврсто, стамено и достојанствено, као што је и наша Отаџбина Србија. Центар за социјални рад се поноси, што успешно води бригу о људима, о сваком свом штићенику, а то ће наставити и убудуће.

Од стране СУБНОР-а Центру за социјални рад Солидарност Крагујевац, уручено је признање „ВЕЛИКО ХВАЛА“ за успешну сарадњу са СУБНОР-ом у области социјалне заштите и бригу о људима, док је Предрагу Ивковићу, учеснику рата 1999. године уручена „МЕДАЉА БОРЦА“.

Колектив Центра за социјални рад је припремио успешну презентацију о свим својим активностима и изразио задовољство што успешно сарађује са Организацијом какав је СУБНОР Србије.

Захвалнице Центра за досадашњи рад уручене су ГО СУБНОР Крагујевац и председнику, академику Зиројевићу.