Још даље

400.000!

Овај портал СУБНОР-а Србије премашио је, користимо прилику да Вам то саопштимо, нови сопствени рекорд: број посетилаца ”прескочио” је импозантну бројку од 400.000!

Сваких тридесет дана у протеклих двадесет месеци, откад се појављујемо у садашњем облику као електронско издање на интернетској мрежи, имали смо више од 20 хиљада читалаца.

Нема сумње да је СУБНОР и на овај начин окупио репрезентативни аудиторијум коме су, очигледно, занимљиве теме из живота у Србији и кретања у свету, а и мноштво информација о делатностима и акцијама специфичне јединствене борачке и антифашистичке организације.

Својевремена одлука руководства СУБНОР-а Србије да портал прилагоди савременим потребама била је изнуђена и, поред осталог, типичном медијском блокадом такозваних централних редакција, које и даље, углавном, заобилазе баштинике славне традиције народне ослободилачке партизанске борбе и признате у свету непобедиве савезничке коалиције против нацистичке хитлеровске армаде и помагача у Другом светском рату. Славе се и рехабилитују, чак и судским одлукама, издаја и злочинци што су се током мучних година окупације у протеклом веку удружили са непријатељем и сопственом народу нанели многа зла.

Таквим и сличним је и овај портал мета, па су савремени пирати, звани хакери, чак у пет наврата, ометали и на кратко прекидали наш рад. Успели су једино да за неколико хиљада умање ону већ поменуту бројку од 400.000, а ми смо се пред Вас, уважени читаоци широм света, враћали ојачани залагањем за часне циљеве и наставили да доприносимо још силније бољитку наше једине отаџбине и разумевању у свим крајевима планете.

Руководство СУБНОР-а Србије и редакција овог портала још једном вас позиваjу на интензивну сарадњу.

Сваку страницу сматрајте својим домом. Јављајте се.

Идемо даље!