На знање, опет!

НАПАД БЕЗ РАЗУМА И СМИСЛА

Обраћамо се читаоцима, пријатељима и бројном чланству, антифашистима и свим људима добре воље!

У понедељак, 18. новембра, током поподнева, острашћени у сваком погледу, људски и идеолошки заслепљени савремени пирати, познати као хакери, још једном су се, као и више пута током задњих годину дана, окомили на портал СУБНОР-а Србије.

”Нападнути” и обрисани су текстови са садржајем који се залажу за слободу, разумевање, истину свакодневну и историјску, правду, хуманост, социјална, општа и појединачна права, сарадњу и мир свугде и за сва времена.

Појединцима и групама, рушитељима, поборницима зла, реваншизма и мрака овакав портал – а посебно и због тога јер, као саставна част СУБНОР-а Србије, негује традицију легендарне и у свету штоване ослободилачке борбе нашег народа и не мири се са величањем квислинга – није по вољи, трн је у оку. И поред тога што ”хероји из заседе” добро знају да је сваки електронски напад без разума и смисла.

Портал СУБНОР ће се увек враћати на сцену и редакцији, као и борачкој организацији у целини, бити подстрек да убојитије, упорније, још екпедитивније дејствује у јавности и залаже се за успешан развој и против појава које онемогућују нашу једину отаџбину да стабилним путем иде напред.

Портал се обратио надлежним органима државе са чврстим уверењем да ће и сада пронаћи, као и приликим четири ранија случаја, несавесне људе што електронику користе као метод неприхватљивог реваншизма према слободарству и традицији којих се плаше само оболели умови. Једном је, да поновимо, то био члан или симпатизер (није баш битно о каквом својству је реч) парламентарне странке познате по несувислом, с времена на време и кад је неопходно посусталом политичком маркетингу, залагању за судско рехабилитовање ”брадатих јуришника” из Другог светског рата.

И опет је, тим истим, засметала аргументовано критиковање њихових миљеника. Организовано су напали овај портал јер не прихвата да се на јавном сервису РТС, уз помоћ народног новца, приказује квази серија „Равна гора“.

Двапут смо на мети били сепаратиста са Косова и Метохије. А нису нас оставили на миру ни веома извесни хакери из групе ”Анонимуси”, портал СУБНОР овде, у Београду, рушили су (то је службени налаз органа наше државе) чак из Бразила!

Зашто смета портал СУБНОР? Одговор је јасан сваком нашем читаоцу. Жао нам је само што бројчаник (аутоматски региструје сваку посету и то искључиво ЈЕДНОМ у току дана са истог рачунара) не може да ”врати” тачну цифру пре него што је портал био ван функције.

Захваљујући ”херојству хакера” укупна посета овог очигледно респектабилног портала избрисана је, у последња 24 часа, за више од 20.000 посетилаца!

Ни то нас неће поколебати. Радићемо још више. И боље. У заједничком интересу свих нас. И Србије, посебно!

Позивамо вас, уважени читаоци и пријатељи, да будете и даље активни. Шаљите коментаре, запажања, предлажите, критикујте, хвалите.

Портал СУБНОР је ваш и за вас. Ово је портал бораца, баштиник легендарне славне традиције, непоколебљивих антифашиста, јединствене слободарске Србије уважене у свету поштених и добронамерних.