НЕЗАБОРАВНА НОВОГОДИШЊА НОЋ У ЛАЋАРКУ И РАДОСТ ЗА НАЈМЛАЂЕ

Срећни, весели и распевани чланови СУБНОР-а Месне заједнице Лаћарак су са задовљством дочекали нову 2024. годину, и испратили веома успешну 2023. годину. Централна прослава дочека Нове године одржана је традиционално у Клубу МЗ Лаћарак, а за присутне је певао и свирао Мирослав из Шида.

Седaмдесет и четири члана СУБНОР-а Месне заједнице Лаћарак, изабрало је због сјајне организације и музичког програма, томболе и богате трпезе да заједно прославимо долазак Нове године.

Музички спектакл започео је нешто после 20 часова и трајао све до близу један час иза поноћи. А у поноћ је председница СУБНОР-а Месне заједнице Лаћарак, Савка Јовановић свим члановима, сарадницима и пријатељима пожелела да им Нова 2024. година буде испуњена здрављем, миром, љубављу и благостањем, да то буде година успеха и породичне среће. Такође она је истакла да СУБНОР Месне заједнице Лаћарак,мора да се модернизује, подмлади и усаврши свој рад како би истрајао на путу борбе против прекрајања историје и заборава.

Подела новогодишњих пакетића деци

Савез удружења бораца Народноослободилачких ратова Месне заједнице Лаћарак – Месно удружење бораца и ове године је организовало, сада већ традиционално, сусрет са Деда Мразом и поделу новогодишњих пакетића. Уз музику, пуно смеха и доброг расположења, деца до десет година заједно са родитељима, бакама и декама уживала су у свечано окупљање у Холу ИА „Срем“ у суботу 30. децембра 2023. године. Овом приликом пакетићи су уручени за децу старости до десет година чији су родитељи, деке и баке чланови или сарадници СУБНОР-а Месне заједнице Лаћарак. Ове године је припремљено седамдесет пакетића као и двадесет пригодних поклона за сараднике и пријатеље организације.

СУБНОР Месне заједнице Лаћарак