СВЕЧАНО У РЕПУБЛИЦИ СРПСКОЈ

Заменик председника СУБНОР Србије генерал-потпуковник у пензији Миломир Миладиновић, присуствовао је обележавању славе Републике Српске Св.великомученик и архиђакон Стефан 09.01.2024.године.

Током боравка, од 08.до 10. јануара, заједно са пензионисаним генералима Војске РС, иначе члановима Клуба генерала и адмирала Србије, примљен је од стране представника Министарства за рад и борачка питања, присуствовао свечаној академији поводом славе РС, присуствовао пријему код председника РС господина Милорада Додика и дефилеу цивилних структура и милиције РС уз присуство многоброних грађана, који су поносни на своју заједницу и снагу којом располажу.

На путу до Бања Луке и назад, делегација је примљена и од стране команданта пешадијског батаљона Армије БиХ пуковника Баљка у Бијељини.

Однос домаћина према гостима био је крајње коректан и са уважавањем што присуствују овој свечаности, да су радо виђени гости и упутили им позив за присуство и убудуће оваквим и сличним манифестацијама у Републици Српској.

Поред наведеног имали су и сусрет са пензионисаним генералима Војске РС који живе у РС и разменили искустава о активностима борачких организација и активностима СУБНОР Србије.