Параћин: АКТИВНОСТИ СЕ НЕ ПРЕКИДАЈУ

СУБНОР Србије је у протеклом периоду, а на основу ставова и закључака Председништва и председника, генерала Ковачевића, посебан акценат дат на јачање организације по дубини.

У складу са тим, потпредседник СУБНОР-а Србије, академик пук. Жељко В. Зиројевић обишао је СУБНОР Параћин и у разговору са руководством ове организације, секретаром Владимиром Савићем (председник Никола Љевнишић је тешко оболео), упознао се са проблемима и тешкоћама у раду, односу локалне самоуправе Параћина као и покушајима узурпације просторија које су власништво СУБНОР-а Параћина.

Потпредседник Зиројевић истакао је изузетан допринос Николе Љеванића председника СУБНОР-а Параћин у досадашњем раду и саслушавши све проблеме и тешкоће са којима се суочава СУБНОР нагласио да подршка, помоћ и ангажовање СУБНОР-а Србије свим организацијама по дубини, никада није и неће изостати, да се програм рада и активности морају спроводити и договорио састанак са сродним удружењима и органима локалне самоуправе. Такође је истакао да се спомен обележја морају одржавати и чувати као и да ће се петнаестодневно састајати ради конкретне подршке у будућем раду.

Похвално је да СУБНОР Параћина успешно и поред тешкоћа успешно обележава све значајне датуме из наше богате историје.