Поводом борачких празника

ЧЕСТИТКА МИНИСТАРСТВА ОДБРАНЕ

Поводом Дана борца 4. јула и Дана устанка народа Србије 7. јула из Министарства одбране Републике Србије упућена је честитка председнику СУБНОР-а Србије Душану Чукићу. У поруци Управе за стандард, традицију и ветеране стоји:

„Поштовани господине Чукићу, у име припадника Управе за традицију, стандард и ветеране Сектора за људске ресурсе Министарства одбране и своје лично, упућујем Вама и члановима удружења срдачне честитке поводом 4. јула Дана борца и 7. јула Дана устанка народа Србије, уз жељу да у складу са традицијом народноослободилачког рата Србије коју баштини Ваше Удружење и јединице које настављају традицију исте, својом хуманошћу, залагањем и заједничким радом, садашњу и будућу сарадњу усмеримо ка неговању правих вредности нашег народа, војске и државе.

Честитајући Вам Дан удружења, желим да сећање на ове веома важне датуме из наше богате историје буду мотив за даљи рад ка остваривању заједничких циљева и задатака са Министарством одбране и Војском Србије.

Желим Вам, да у наредном периоду постижете запажене резултате у области свога рада, на обострано задовољство и вас и система одбране, и да ћете подићи на још виши ниво досадашњи углед Савеза удружења бораца народноослободилачког рата Србије,

С поштовањем,

заступник начелника Управе за традицију, стандард и ветеране

пуковник Душко Шљиванчанин“.