ПРИЗНАЊЕ СВИМ ЧЛАНОВИМА СУБНОР-а

Поводом Дана примирја у Првом светском рату председник Александар Вучић је одликовао један број заслужних појединаца и институција. Међу одликованима је и председник СУБНОР-а Крагујевца и Шумадије, академик проф.др. Жељко В. Зиројевић који је одликован Сребрном медаљом за заслуге.

Говорећи о поменутом одликовању пред новинарима Зиројевић је између осталог истакао да су се у протеклом периоду поред њега у активностима против ковида и бризи за старије активно укључили и његови најближи сарадници из СУБНОР-а Крагујевца и Шумадије, поменувши између осталих Спасоја Влаховића, Мирослава Лазаревића, Милића Цветковића, Предрага Спасића, Веселина Јакшића, Славицу Кујовић, Рајицу Радосављевића, Тому Домановића, Миодрага Лазића, Слободана Стаменковића, Зорана Стојановића, Ивана Несторовића… заправо све припаднике СУБНОР-а који су били ангажовани у овим активностима, те да одликовање сматра заједничким.

Истакао је да ће СУБНОР Крагујевца и Шумадије као саставни и недељиви  део СУБНОР-а Србије у наредном периоду наставити са својим активностима, водити бригу о својим старијим друговима, учесницима НОР-а и борцима. Уједно је захвалио свима који су било њему или СУБНОР-у упутили честитке поводом овог одликовања.