СКУПШТИНА МЕСНОГ УДРУЖЕЊА „КОСТА НАЂ“ ПЕТРОВАРАДИН

У Новом Саду одржана редовна скупштина месног удружења „Коста Нађ“ Петроварадин. Због актуелне епидемиолошке ситуације скупштина је одржана у смањеном облику, али у конструктивној и другарској атмосфери.

Скупштину је отворио председник МУ „Коста Нађ“ Петроварадин, Милован Вујић, који је поздравио присутне, поднео је годишњи извештај о раду и финансијском пословању, као и предлог плана рада за 2020-21. годину.

Скупштину је поздравио председник СУБНОР-а АПВојводине Јово Барошевчић који је нагласио да је неопходно остварити све задатке који су утврђени на Годишњој скупштини СУБНОР-а Србије по питању усаглашавања Статута градских и општинских организација, реорганизацији рада и подмлађивања чланства. Он је посебно похвалио праксу којом СУБНОР Петроварадина, у складу са својим могућностима, негује традиције ослободилачких ратова и сећање на жртве терора у Првом и Другом светском рату.

На крају скупштине Милован Вујић захвалио се свим делегатима Скупштине, као и локалној самоуправи, медијима, донаторима и другим удружењима на сарадњи и пруженој помоћи у протеклој и овој години.