Шумадија

ЈЕДИНСТВЕНО И У ИЗБОРЕ

У Крагујевцу је одржана седница Окружног одбора СУБНОР-а Шумадије. Седницом је руководио председник Окружног одбора СУБНОР-а за Шумадију Живомир Смиљковић, ген.п.пук. у пензији.

На седници је извршена анализа рада за 2012. годину и истакнут допринос општинских одбора СУБНОР-а Тополе и Аранђеловца за резултате постигнуте у раду, и посебно је похваљен рад Ивана Несторовића, председника Општинског одбора СУБНОР-а Кнић.

На седници је испољено јединство СУБНОР-а Шумадије као и изнети задаци за наредни период са посебним акцентом на изборне активности у СУБНОР-у.

Председници општинских одбора Аранђеловца, Раде Милошевић и Раче Тома Домановић изнели су гледиште о активностима на свом терену и одали признање ГО СУБНОР-у Крагујевац за помоћ у досадашњем раду.

Председник Окружног одбора СУБНОР-а Шумадије, Живомир Смиљковић, изразио је задовољство због постигнутих резултата, исказаног јединства борачке организације наводећи да је посебно значајно деловати у месним удружењима као основним сегментима рада што је и до сада била пракса.

Седница је медијски добро пропраћена.