У ДИМИТРОВГРАДУ ОДРЖАНА ИЗБОРНА СКУПШТИНА ОПШТИНСКОГ ОДБОРА СУБНОР-а

У Свечаној сали Едукативно-образовног ЦентраСпортског центра Парк, одржана је Изборна Скупштина СУБНОР-а општине Димитровград.

Пре седнице Делегацију СУБНОР-а Србије, примио је господин Геров Зоран, заменик председника општине и господин Славољуб Маноилов, већник у општини Димитровград.

Састанак је био врло садржајан и конкретан. Изражена је пуна подршка новом руководству СУБНОР-а општине Димитровград, а пре свега у материјалној и инфраструктурној помоћи. Анђелко Милићевић, пуковник у пензији, члан Председништва СУБНОР-а Србије и координатор за Југоисточну Србију и Расински округ, упознао је присутне са новом организацијом СУБНОР-а Србије, Статутом, Циљевима и Програмом рада.

Општи закључак са састанка је да је СУБНОР Србије са својим општинским, градским, окружним и покрајинским одборима на старом, добром путу.

Пре почетка рада Изборне Скупштине, интонирана је Химна Србије и минутом ћутања одата пошта свим погинулим и несталим борцима, као и цивилним жртвама у свим одбрамбеним ратовима Србије.

Сви органи Општинског одбора СУБНОР-а Димитровград, су једногласно изабрани.

Скупштина је усвојила нови Статут, Програм рада и друга документа која су потребна за рад и регистрацију у АПР-у.

За председника Општинског одбора СУБНОР-а Димитровград, изабран је Шефко Башић, пензионисани заставник прве класе, дугогодишњи командир Карауле ЈНА и Војске Србије, борац 1999 и учесник у одбрани Србије у НАТО агресији.

Изборној Скупштини СУБНОР-а општине Димитровград, поред изабраних делегата, присуствовали су као и гости: Славољуб Маноилов већник у општини, председник, заменик и секретар, Градског одбора СУБНОР-а града Пирота, председник Скупштине СУБНОР-а и председник Општинског Одбора СУБНОР-а Бела Паланка, Милан Стојановић, координатор СУБНОР-а Србије за Пиротски округ.

Изборну Скупштину СУБНОР-а Општине Димитровград, водио је Анђелко Милићевић који је у име СУБНОР-а Србије упутио најискреније честитке новоизабраном руководству СУБНОР-а општине Димитровград и пожелео им дуг и плодоносан рад на добробит свих чланова наше борачке организације.

По завршетку рада Изборне Скупштине отпевана је песма „ОВО ЈЕ СРБИЈА“.

Живео СУБНОР Србије!!! Живела Србија!!!

14.10.2022