Варварин: ОДРЖАНА РЕДОВНА ИЗБОРНА СКУПШТИНА СУБНОР-а

У просторијама општине Варварин, 10. фебруара 2023. године одржана је Редовна изборна Скупштина општинског одбора СУБНОР-а Варварин.

Све одлуке Скупштине усвојене су једногласно, а најзначајније су усвајање Статута и избор руководства Општинског одбора СУБНОР-а Варварин.

Изборна скупштина је за председника Скупштине изабрала Томислава Благојевића, некадашњег председника Резервних војних старешина општине Варварин. За председника СУБНОР-а општинског одбора Варварин изабран је Драган Чабрић, некадашњи председник општине Варварин, учесник у борби против НАТО агресије а за заменика председника Милан Павловић, борац са Кошара, одликован орденом за храброст. За председника надзорног одбора изабран је Зоран Ђорђевић и за секретара уједно благајника Маријана Богдановић, општински службеник.

Свим изабраним члановима Општинског одбора СУБНОР-а Варварин, који су 29. маја прошле године изабрани на Изборној скупштини, потврђени су њихови мандати.

Све честитке руководству, председници Општине Варварин, др Виолети Лутовац Ђурђевић на подршци и указаном поверењу као и материјалној, финансијској, инфраструктурној и другој помоћи.

Честитке и новом Координатору СУБНОР-а за Расински округ Бојану Томићу.

Прави људи на правом месту. Идемо даље у Нове победе.

СУБНОР Србије је на добром и правом путу.

Живела Србија!!!