САВЕЗ УДРУЖЕЊА БОРАЦА НАРОДНООСЛОБОДИЛАЧКОГ РАТА СРБИЈЕ (1941-1945. И 1992. И 1999.)
Скорашњи чланци
Архиве
Бројач посета
  • 850533Укупно посета:
  • 2634021Укупно прегледа:
  • 1Тренутно посетилаца:

И ПИЛОТИ СА НАМА

Удружење пилота и падобранаца АП Војводине одржало је редовну годишњу скупштину. Сала Клуба у Новом Саду бораца била је мала да прими све учеснике и госте, поштоваоце ратног ваздухопловства и противваздушне одбране, некада Југославије а сада Републике Србије.

Председник Удружења, Славољуб Михаиловић, поднео је извештај о раду, за протеклу 2012. годину, који је према свом садржају и активностима у години „Сто година српског ваздухопловства“ извршеним свим планираним задацима и активностима, оцењен веома успешним, у садашњој тешкој финансијској ситуацији.

Председник ПО СУБНОР-а АП Војводине, Светомир Атанацковић,посебно је предложио, да све секције сличне провијенције на подручју АП Војводине колективно се учлане у СУБНОР, јер то је једини начин да се очува идентитет оних снага које чувају и негују славне традиције ослободилачких ратова Србије и чувају и негују тековине остварене у одбрани земље.

Истакнута је веома добра сарадња ова два удружења. Предлог за колективно чланство једногласно је прихваћен, тако да је СУБНОР богатији новом квалитетном организацијом.

Print Friendly, PDF & Email

Једно реаговање на Војводина

  • pedjaza каже:

    Drago mi je da se tendencija širenja SUBNOR-a nastavlja. Svaka čast rukovodstvu SUBNOR-a, koje je uspelo da maksimalno medijski promoviše SUBNOR posle više godina delovanja u skromnim uslovima. Nekada je bilo mnogo više većih organizacija koje su baštinile tekovine NOR-a. Vremenom, one su, na žalost, to zapostavljale ili su i same slabile i isčezavale. Srećom, postoji organizacija čije članostvo nikada neće zaboraviti vrednosti NOR-a i to je upravo naš SUBNOR.

Пријатељи сајта
СБ Бањица Сокобања
Oculus
Сава животно осигурање

Призма
!cid_ii_13e1bf79434cfa61
Фондација Солидарност
Belgrade
13°
Сунчано
07:1015:58 CET
УтоСреЧет
15/2°C
13/3°C
13/6°C
ПОЗИВ НА ПРЕТПЛАТУ СВИМ ЧЛАНОВИМА И ОРГАНИЗАЦИЈАМА СУБНОР-а

Због тоталне медијске блокаде aктивности СУБНОР-а,
посебно напора да се одбрани антифашизам као политичко-идеолошко опредељење савременог света и антифашистичка прошлост Србије:

Скупштина СУБНОР-а Србије позова чланство и организације да наш одговор буде масовна претплата на лист „Борац“, те на масовније учешће чланства у сарадњи са Редакцијом – како истина о антифашизму и часној антифашистичкој борби народа Србије 1941–1945. и 1992. и 1999. не би била медијски угушена а истина избрисана из свести нових генерација.

На изузетан значај тог питања указала је и седница Републичког одбора СУБНОР-а од 9. априла 2012.

Претплата за „Борац“ у 2020. износи 1.000 динара

Новац изволите уплатити на текући рачун РО СУБНОР-а Србије
бр. 205-22402-06, са назнаком – претплата за „Борац“ 2020.
Копију уплатнице пошаљите на адресу:
РО СУБНОР-а Србије, Савски трг 9, 11000 Београд,
или нам јавите телефоном на број 011/6643-651
како бисмо евидентирали вашу уплату и унели Вас у списак за експедицију листа.

Почетна | О СУБНОР-у | Контакт

Главни уредник Душан Чукић | СУБНОР Србије, сва права задржана.