XVII СКУПШТИНА СУБНОР-а АП ВОЈВОДИНЕ

У Новом саду одржана је редовна Скупштина СУБНОР-а АПВ на којој су присуствовали представници 35 општинских и градских Удружења СУБНОР-а из целе Војводине.

Скупштину је отворио и њоме руководио Драгољуб Ђорђевић, председник Скупштине који је поздравио све присутне, захвалио се на одзиву и пожелео успешан рад Скупштине.

Рад скупштине протекао је у пријатној, радној атмосфери, на којој су сумирани резултати у раду за период између две Скупштине. Посебан акценат дат је на потреби пријема нових чланова, подмлађивању и оживљавању организација СУБНОР-а у срединама где је њихов рад замро. Скупштина је усвојила План и програм рада у наредном периоду, као и Календар обележавања значајних датума и годишњица у наступајућој 2023. години. Похваљена је боља сарадња са органима власти на локалном, Покрајинском и Републичком нивоу по питањима од заједничког интереса. 

Рад Скупштине  је затворио председник Скупштине Драгољуб Ђорђевић који је посебно похвалио организацију припреме и рада Скупштине и захвалио се присутнима на конструктивном учешћу.

  1. децембар 2022.