ЗАЈЕДНИЧКИ ЗА СРБИЈУ

СУБНОР Србије као антифашистичка, патриотска, нестраначка и хуманитарна организација која баштини традиције свих ослободилачких ратова Србије и Удружење грађана Ветерани војне полиције Србије као невладина, добровољна и нестраначка организација ветерана бораца и припадника Војне полиције ЈНА, Војске Југославије, Војске Србије и Црне Горе и Војске Србије, увек су били на бранику наше Отаџбине и нису штедели себе ни своје животе за добробит исте.

Везујући се за исте циљеве и данас, у Крагујевцу – центру Шумадије, Протокол о сарадњи потписан је између СУБНОР-а Србије и Удружења грађана Ветерани војне полиције Србије, чији је заједнички циљ јачање и унапређење рада сходно Статуту ових организација.

У име СУБНОР-а Србије и председника генерала Видосава Ковачевића Протокол је потписао потпредседник академик пук. Жељко В. Зиројевић а у име Удружења грађана Ветерани војне полиције Србије председник Јовица Станковић.

На овај симболичан начин обе организације су овим чином још више ојачале заједничко стремљење, љубав и оданост Отаџбини Србији и неговање успомене на све знане и незнане хероје који су живот положили за њен опстанак и вечно трајање.

22.1.2024