БЕЗ МЛАДИХ, ПАМЕТНИХ И ШКОЛОВАНИХ ЉУДИ НЕМА НАПРЕТКА!!!

Градски Одбор СУБНОР-а Ниш, од данас је богатији. Формирана је Секција младих, а за председницу једногласно је изабрана Александра Гроздановић.

Врло узбудљива и срећна, што је постала члан ове честите организације рекла је:

„Врло сам поносна и задовољна што сам као потомак (пра унука) борца, данас постала члан Градског одбора СУБНОР-а.

Срећна сам јер би мој дека био поносан што јавно показујем да мојим венама тече његова родољубива патриотска крв и што имам потребу да агресорима, поробљивачима, терористима станем на пут и пружим отпор у циљу заштите недужних, слабих и незаштићених, без обзира што ме људи на први поглед доживљавају као нежну жену.

Представницима руководства СУБНОР-а пре свих Координатору пуковнику Анђелку Милићевићу обећала сам да ћу све своје снаге и енергију употребити за реализацију циљева СУБНОР-а, да ћу дати допринос заштити права бораца, инвалида и породица бораца, да ћу се борити против сваког покушаја прекрајања историје и антифашистичке борбе наших народа и за решавање бројних проблема оваквих патриотских организација скопчаним са понижавајућим недостатком основних услова за рад и организовање.

Наравно обзиром на моја интересовања и бројне контакте и активности у друштвеним организацијама и удружењима грађана највеће резултате брзо очекујемо у области сарадње СУБНОР-а са другим културним, образовним, спортским организацијама младих на територији Града Ниша.

Позивам младе који деле наведене вредности и подржавају циљеве патриотских организација да приступе СУБНОР-у“.

ДОБРО НАМ ДОШЛА И ЗАЈЕДНО ДА ПОСТИЖЕМО РЕЗУЛТАТЕ НА ПОНОС НАШЕГ ДРУШТВА, СУБНОР-а СРБИЈЕ И НАШЕ СРБИЈЕ !!!