ИЗБОРНА СКУПШТИНА СУБНОР-а БЛАЦЕ

У сали културног центра „Драинац“ у Блацу, са почетком у 11 часова, 16. јуна 2022. године одржана је Изборна скупштина СУБНОР-а Блаца.

Скупштини су присуствовали 18 чланова, као и помоћница председника општине Блаце, Сузана Вељовић, председник Градског одбора СУБНОР-а Прокупље и кординатор за Топлички округ, Дарко Жарић и секретар и благајник ГО СУБНОР-а Прокупље, Маја Димић.

Скуп је отпочео интонирањем химне „Боже правде“ и минутом ћутања свим палим борцима ослободилачких ратова Србије и НАТО агресије. Изборну Скупштину отворио је и њом руководио Дарко Жарић, кординатор за Топлички округ. Захвалио се присутним гостима и најавио да Изборна скупштина, поред радног, има и свечани део.

Након усвајања дневног реда у радно председништво су изабрани: Милетић Крунослав, Светозар Хаџић и Радован Кричак, записник је водила Јелена Чамагић и оверачи записника, Лазић Предраг и Милован Судимац. Након извештаја верификационе комисије да на Изборној Скупштини постоји кворум о одлучивању и избору извршних органа СУБНОР-а општине Блаце, приступило се усвајању Пословника о раду и Статута СУБНОР-а Блаца.

Изборна скупштина је за за председника Општинског одбора СУБНОР-а Блаце изабрала, Крунослава Милетића, секретара и благајника, Светозара Хаџића, Вељка Јовановића, као заменика председника Општинског одбора СУБНОР-а Блаце и за председника Скупштине, Кричак Радована. Поред напред наведених, за чланове општинског одбора изабрани су и Милосављевић Добрица, Лазић Предрaг, Мићић Милован и Зоран Милошевић.

Изборна скупштина СУБНОР-а Блаце у Надзорни одбор изабрала је: преседника, Урошевић Жарка и два члана Миломира Стевановића и Драгана Милутиновића.  

На крају се дотадашњи и сада поново изабрани председник Општинског одбора СУБНОР-а, захвалио у име изабраних, након чега је изнео извештај о дотадашњем раду и предочио Програм рада општинског одбора СУБНОР-а Блаце за наредни период.

Секретар и благајник ОО СУБНОР-а Блаце Светозар Хаџић