Још једном хакери

НОВИ ДРЗАК НАПАД

Републички одбор СУБНОР-а Србије обавештава јавност да су 22. јула 2013. године, у раним преподневним часовима, белосветски хакери још једном „ушли“ у портал СУБНОР на интернетској мрежи и тиме онемогућили уобичајени контакт са многобројним корисницима.

СУБНОР Србије је борачка и антифашистичка организација са преко 100.000 чланова и бави се друштвеним и хуманитарним радом у интересу и бољитка наше државе. СУБНОР се залаже за традицију и против је сваког насиља, па и због тога протествује због све учесталијих покушаја спречавања јавног иступања и изношења мишљења која не морају да буду идентична са појединим идеолошким и политичким опцијама.

Овај четврти хакерски напад на портал СУБНОР недело је некаквих „етничких Албанаца“, који су – бришући постојеће текстове на произвољан начин – поставили у плавој боји мапу Косова и Метохије са звездицама Европске уније и паролом о слободи.

СУБНОР Србије је затражио уобичајену помоћ од надлежних органа државе Србије и заштиту за нормално протицање информација и на интернетској мрежи.

 

Републички одбор СУБНОР-а Србије