САВЕЗ УДРУЖЕЊА БОРАЦА НАРОДНООСЛОБОДИЛАЧКОГ РАТА СРБИЈЕ (1941-1945. И 1992. И 1999.)
Скорашњи чланци
Архиве
Бројач посета
  • 870892Укупно посета:
  • 2666627Укупно прегледа:
  • 1Тренутно посетилаца:

НОВИ НАПАД НА САЈТ СУБНОР-а СРБИЈЕ!

Белосветски бескрупулозни хакери, користећи мртвачку главу као свој симбол, успели су 14. јануара, у познијим поподневним часовима, да још једном нападну и онеспособе званични сајт СУБНОР-а Србије.

Тим срамним чином ускраћена је успешна информативна сарадња са јавношћу и члановима организације која баштини традицију народноослободилачке борбе и славни антифашистички отпор у Србији током Другог светског рата и до данашњих дана.

Републички одбор СУБНОР-а Србије затражио је од надлежних полицијских служби да спроведу истрагу и у најкраћем року онемогуће деловање електронских терориста, а обратио се, такође, највишим функционерима у држави, посебно господи Николићу, Дачићу, Вучићу и Кркобабићу, да искористе ауторитет власти створене изборном вољом грађана и омогуће услове за неометан рад и организације бораца, која представља, заједно са потомцима и поштоваоцима, широки фронт антифашиста у Србији са преко 100 хиљада чланова.

Републички одбор указује на то да је ”срушени” сајт у тренутку кад је стигао под терористички удар хакера имао, за само последњих девет месеци, већ преко 60 хиљада посетилаца и није ни на који начин својим темама било кога и у било којем смислу угрожавао.

Ово је, међутим, други пут, после марта 2012. године, да се разуларени појединци обрушавају и уз интернетску помоћ на СУБНОР Србије и наносе огромну штету. Тада је полиција, како нам је званично саопштено, открила да је наш сајт напао, бришући све текстове и поставиши фотос Драже Михаиловића, члан једне политичке групације из Београда која у Народној скупштини наше државе држи чак и своју посланичку групу.

СУБНОР Србије има разлога за забринутост поводом оваквих и сличних појава у нашем друштву, али у исто време чврсто верује у политичку вољу и спремност државних органа да у корену спрече овакве екцесе који могу, уколико појединци или групе не буду на време откривени и примерно и по закону, као у свакој демократској заједници, онемогућени да савремено пиратство искористе у сопствене, појединачне или групне, обрачуне са далеко неизвеснијим исходиштем чак и у скорој будућности.

Републички одбор СУБНОР-а Србије

Пријатељи сајта
СБ Бањица Сокобања
Oculus
Сава животно осигурање

Призма
!cid_ii_13e1bf79434cfa61
Фондација Солидарност
Belgrade
13°
Сунчано
07:1015:58 CET
УтоСреЧет
15/2°C
13/3°C
13/6°C
ПОЗИВ НА ПРЕТПЛАТУ СВИМ ЧЛАНОВИМА И ОРГАНИЗАЦИЈАМА СУБНОР-а

Због тоталне медијске блокаде aктивности СУБНОР-а,
посебно напора да се одбрани антифашизам као политичко-идеолошко опредељење савременог света и антифашистичка прошлост Србије:

Скупштина СУБНОР-а Србије позова чланство и организације да наш одговор буде масовна претплата на лист „Борац“, те на масовније учешће чланства у сарадњи са Редакцијом – како истина о антифашизму и часној антифашистичкој борби народа Србије 1941–1945. и 1992. и 1999. не би била медијски угушена а истина избрисана из свести нових генерација.

На изузетан значај тог питања указала је и седница Републичког одбора СУБНОР-а од 9. априла 2012.

Претплата за „Борац“ у 2020. износи 1.000 динара

Новац изволите уплатити на текући рачун РО СУБНОР-а Србије
бр. 205-22402-06, са назнаком – претплата за „Борац“ 2020.
Копију уплатнице пошаљите на адресу:
РО СУБНОР-а Србије, Савски трг 9, 11000 Београд,
или нам јавите телефоном на број 011/6643-651
како бисмо евидентирали вашу уплату и унели Вас у списак за експедицију листа.

Почетна | О СУБНОР-у | Контакт

Главни уредник Душан Чукић | СУБНОР Србије, сва права задржана.