Нови рекорд

800.000!

Постигли смо, поштовани читаоци портала СУБНОР-а Србије, нови рекорд због којег имамо право да се похвалимо: пребацили смо, за релативно кратко време редовног излажења, нови рекорд вредан уважавања – пребацили смо бројку од 800.000 посетилаца!

У исто време текстове на нашем порталу прочитало је преко два милиона и 522 хиљаде људи, што је не само за сваку хвалу, већ и доказ  колико у иначе пребукираној интернетској мрежи постоји и постојано интересовање за рад патриотске антифашистичке јединствене организације СУБНОР Србије која упорним делатностима настоји да допринесе бољитку наше отаџбине у свим акцијама на нашем и иностраном терену.

У информативном смислу посебан удео има и наше званично гласило ”БОРАЦ”, који већ устаљеним месечним излажењем, технички далеко модернијег изгледа него раније и новим садржајима, добија похвале од читалаштва.

Наставићемо у овом темпу и позивамо пратиоце и читаоце оба гласила да се јављају и конструктивним предлозима, идејама, текстовима, актуелним фотосима и тв записима из своје средине дају прилог још гламурознијем успону информисања кроз СУБНОР у нашој отаџбини која  је увек била на правом путу пристојног и поштеног дела света.