САВЕЗ УДРУЖЕЊА БОРАЦА НАРОДНООСЛОБОДИЛАЧКОГ РАТА СРБИЈЕ (1941-1945. И 1992. И 1999.)
Скорашњи чланци
Архиве
Бројач посета
  • 850532Укупно посета:
  • 2634020Укупно прегледа:
  • 4Тренутно посетилаца:

ПЕЧАТ И ПОТПИС ЗА ЛАЖ

Такозвани јавни сервис грађана Србије и дуговечно присутног Александра Тијанића, уже познатих под именом РТС и по непрестаној кукњави како нема довољно новца од харача званог обавезна претплата, настављају да снимају – о томе смо свакодневно затрпани информацијама у медијима – мамутску и скупоцену серију у обради и извођењу породице свезналице Радоша Бајића.

Недавно је из Бајићевог клана обнародован крунски аргумент да на крају сваке странице сценарија „Равна гора“ стоје печат и потпис Института за савремену историју, што треба да значи да је то, наводно, историјска истина, потврда како је у питању доказ да је само тако и никако другачије било.

Кад се не би знало да је установа из Београда под поменутим именом, у ствари, филијала СПО и да су јој идеолошки, политички и финансијски ментори Дана и Вук Драшковић, онда бисмо могли и да се замислимо над причом коју ће нам о Србији у Другом светском рату сервирати накнадни филмски и остали експерти. Оваква научна мисао и истина су, међутим, одавно испричана улична наклапања потомака и поштовалаца појединачне српске издаје и сарадника фашистичких окупатора.

Није, онда, чудно што су за 20.октобар ове године вероватно ти исти „потомци и поштоваоци“ звали Београђане на црквено окупљање и парастос жртвама крвавог комунистичког терора и, како су рекли, такозваног ослобођења за дан кад је нашим главним градом, после више од четири године бруталне окупације нацистичке Хитлеровске армаде, уз садејство покорних квислинга, завиорила поносна застава слободе захваљујући партизанским јединицама и Народноослободилачкој војсци и Црвеној армији.

Имајући у виду све оно што раде и што су урадили наводни стручњаци за савремена збивања, посебно везана за Други светски рат и искључиво једини и јединствени антифашистички покрет који је без зазора прихваћен у заједеничкој савезничкој борби, часна историја народа Србије од 1941. до 1945. не може се фалсификовати.  И још мање преуређивати по идеолошкој ћуди разноразних политиканата и шићарџија. То је и Србији, а свакако и светској јавности, већ одавно јасно.

 

                                                                         Републички одбор СУБНОР Србије

Print Friendly, PDF & Email

Једно реаговање на Поводом наставка снимања серије РТС

Пријатељи сајта
СБ Бањица Сокобања
Oculus
Сава животно осигурање

Призма
!cid_ii_13e1bf79434cfa61
Фондација Солидарност
Belgrade
13°
Сунчано
07:1015:58 CET
УтоСреЧет
15/2°C
13/3°C
13/6°C
ПОЗИВ НА ПРЕТПЛАТУ СВИМ ЧЛАНОВИМА И ОРГАНИЗАЦИЈАМА СУБНОР-а

Због тоталне медијске блокаде aктивности СУБНОР-а,
посебно напора да се одбрани антифашизам као политичко-идеолошко опредељење савременог света и антифашистичка прошлост Србије:

Скупштина СУБНОР-а Србије позова чланство и организације да наш одговор буде масовна претплата на лист „Борац“, те на масовније учешће чланства у сарадњи са Редакцијом – како истина о антифашизму и часној антифашистичкој борби народа Србије 1941–1945. и 1992. и 1999. не би била медијски угушена а истина избрисана из свести нових генерација.

На изузетан значај тог питања указала је и седница Републичког одбора СУБНОР-а од 9. априла 2012.

Претплата за „Борац“ у 2020. износи 1.000 динара

Новац изволите уплатити на текући рачун РО СУБНОР-а Србије
бр. 205-22402-06, са назнаком – претплата за „Борац“ 2020.
Копију уплатнице пошаљите на адресу:
РО СУБНОР-а Србије, Савски трг 9, 11000 Београд,
или нам јавите телефоном на број 011/6643-651
како бисмо евидентирали вашу уплату и унели Вас у списак за експедицију листа.

Почетна | О СУБНОР-у | Контакт

Главни уредник Душан Чукић | СУБНОР Србије, сва права задржана.