САВЕЗ УДРУЖЕЊА БОРАЦА НАРОДНООСЛОБОДИЛАЧКОГ РАТА СРБИЈЕ (1941-1945. И 1992. И 1999.)
Скорашњи чланци
Архиве
Бројач посета
  • 870899Укупно посета:
  • 2666642Укупно прегледа:
  • 2Тренутно посетилаца:

ЈОШ  ЈЕДНА  БРУКА  ХАГА

Републички одбор СУБНОР-а Србије обраћа се још једном целокупној јавности запрепашћен новом бруком такозваних делилаца правде из наводног суда у Хагу, који већ годинама, заоденути заставом и угледом Уједињених нација, срамоте међународно право и сада се, ослобађањем ратног злочинца Рамуша Харадинаја и његових пајташа, спрдају многобројним српским жртвама и српском народу.

Црно-црвени тогаш из Африке, баш као и његов шеф Американац, који је пре неки дан доделио слободу двојици хрватских генерала што су са својим тадашњим државним врхом прогнали преко 220 хиљада и убили више од две хиљаде Срба у злослутном олујном заједничком подухвату, одлучио је да вођа терориста на Косову и Метохији није крив за низ недела. Тиме су опрошћени злочини и криминалцима пружена могућност да се не исти начин и у свакој прилици понашају било где у свету уколико су у милости и служби великих покровитеља. Организација ОВК је у највећем делу деведесетих година прошлог века била чак на списку америчких специјалних служби као изузетно погубна терористичка дружина, али је убрзо, кад је требало даље разбијати нашу државу, стављена под скуте мецена истих што су сада ослободили Харадинаја и настоје да утврде марионетску власт у Приштини.

Пред очима целокупне планете одиграва се срамотна игра са несагледивим последицама не само по Балкан. Докле ће се то трпети и у име чега се то ради? Има ли и Европа образа да прелази преко неправичних судских одлука које су свака понаособ засноване на политичким потребама и интересима сила које су се геноцидно удружиле против Србије и српског народа?

Суд у Хагу је поново залепио шамар и свом оснивачу, због тога Уједињене нације морају што пре да прекину тај погубан рад и наложе преиспитивање свих досадашњих пресуда.

Пријатељи сајта
СБ Бањица Сокобања
Oculus
Сава животно осигурање

Призма
!cid_ii_13e1bf79434cfa61
Фондација Солидарност
Belgrade
13°
Сунчано
07:1015:58 CET
УтоСреЧет
15/2°C
13/3°C
13/6°C
ПОЗИВ НА ПРЕТПЛАТУ СВИМ ЧЛАНОВИМА И ОРГАНИЗАЦИЈАМА СУБНОР-а

Због тоталне медијске блокаде aктивности СУБНОР-а,
посебно напора да се одбрани антифашизам као политичко-идеолошко опредељење савременог света и антифашистичка прошлост Србије:

Скупштина СУБНОР-а Србије позова чланство и организације да наш одговор буде масовна претплата на лист „Борац“, те на масовније учешће чланства у сарадњи са Редакцијом – како истина о антифашизму и часној антифашистичкој борби народа Србије 1941–1945. и 1992. и 1999. не би била медијски угушена а истина избрисана из свести нових генерација.

На изузетан значај тог питања указала је и седница Републичког одбора СУБНОР-а од 9. априла 2012.

Претплата за „Борац“ у 2020. износи 1.000 динара

Новац изволите уплатити на текући рачун РО СУБНОР-а Србије
бр. 205-22402-06, са назнаком – претплата за „Борац“ 2020.
Копију уплатнице пошаљите на адресу:
РО СУБНОР-а Србије, Савски трг 9, 11000 Београд,
или нам јавите телефоном на број 011/6643-651
како бисмо евидентирали вашу уплату и унели Вас у списак за експедицију листа.

Почетна | О СУБНОР-у | Контакт

Главни уредник Душан Чукић | СУБНОР Србије, сва права задржана.