Шумадија

НАРОДУ ЈЕ ВАНДАЛА И ПРЕКО ГЛАВЕ

Поводом дивљачког насртаја на институције државе, зграду Народне Скупштине Републике Србије у Београду, рушилачка демонстрирања тобоже ради мера заштите од короне, напада на припаднике полиције и жандармерије у Београду, Новом Саду, Нишу и Крагујевцу, Окружни одбор СУБНОР-а Шумадије обраћа се јавности са дубоким уверењем да је нашем народу изђикалих вандала преко главе.

Заклањајући се иза знамења Републике Србије, а заправо носећи црну заставу са мртвачком главом на челу разуларених хорди, тобожње „демократе“ су показале право лице оних који би да руше легитимно изабране органе власти, да руше и ломе оно што су многе генерације градиле и изградиле. Варваризам који није био својствен ни дивљим племенима, исказан је у походу на Скупштину Србије у Београду, Градску кућу у Новом Саду, на полицијску управу у Крагујевцу, нападу на новинаре, органе реда.

Инструирани и финансирани од  страних ментора желе да Србија буде на коленима, понижена и згажена, хулигани у беспризорним и ничим изазваним јуришима доказали су зло, мржњу и рушитељство.

СУБНОР Шумадије са преко 13.000 чланова, као патриотска, антифашистичка и хуманитарна организација, којој су слобода, част и достојанство Србије увек били на првом месту, оштро диже  глас против десничарских фаланги, новофашиста, рушитеља државе и њене имовине и даје безрезервну подршку легално изабраним органима Републике Србије и њеним институцијама.

За Србију су многе генерације положиле  живот и не смемо дозволити да тамо неки вандали, потпомогнути страним интересима и неуспешним назови политичарима што би путем улице да преотму власт и под црним заставама, руше нашу Отаџбину – каже се у саопштењу Окружног одбора СУБНОР-а Шумадије.