САВЕЗ УДРУЖЕЊА БОРАЦА НАРОДНООСЛОБОДИЛАЧКОГ РАТА СРБИЈЕ (1941-1945. И 1992. И 1999.)
Скорашњи чланци
Архиве
Бројач посета
  • 849536Укупно посета:
  • 2632316Укупно прегледа:
  • 1Тренутно посетилаца:

100.000

Остварили сте, уважени посетиоци овог портала, званичног органа СУБНОР-а Србије, рекорд за поштовање: премашена је импознатна бројка од 100.000 за само једанаест месеци!

Почели смо врло скромно, готово стидљиво, да бисмо обавештавали превасходно чланове наше организације и потом ширу јавност не само на подручју државе Србије.

Схватајући у исто време значај информисања и у условима најсавременије електронске технологије, руководство СУБНОР-а је донело одлуку да и у овој области повећа напоре и унапреди рад. Тим пре што су штампани и слични медији у нашој земљи, посебно они које себе називају централним, оградили правцати ”зид ћутања” око ове масовне организације одбијајући да било шта, нарочито позитивно, објаве о славној традицији народноослободилачке борбе, послератној изградњи, садашњим активностима које су често и по правилу усмерене на бољитак друштва у целини. Насупрот хорским хвалоспевима квислиншту у време Другог светског рата као да Србија, а претходно Југославија, није била – захваљујући херојским партизанима  – све време у првим редовима победничке антихитлеровске коалиције чије заслуге дубоко подржава без престанка прогресивни део целокупне планете.

Портал СУБНОР је очигледно прихваћен у јавности захваљујући обиљу информација о раду организација која има чиме да се похвали.

Трудићемо се и надаље да вас, поштовани читаоци, на време и квалитетно обавештавамо о свим потезима који су увек у интересу антифашистичке и партизанске традиције, ветерана борбе, њихових потомака, симпатизера, тог широког фронта људи добре воље, којима је будућност нових генерација исто тако важна као и прошлост.

Обавештавамо и о, сведоци сте тога, свим релевантним питањима свакодневице, реагујемо на актуелну друштвену и економску политику.

Желимо, посетиоци портала СУБНОР, да се јављате: шаљите нам поруке, коментаре, опаске, мишљења о свему што је тема нашег и вашег интересовања.

Досадашњих 100.000 посетилаца је много у релативно кратком периоду, али знамо да вас, којима је у срцу ово о чему говоримо, много више у  нашој заједничкој и јединој земљи.

Очекујемо вас, радосно и са нестрпљењем. Ми смо, ипак, један тим. Велик и сложан.

Print Friendly, PDF & Email

Једно реаговање на Ваш рекорд, хвала!

  • pedjaza каже:

    Lepo je videti i čuti da je portal SUBNOR-a za relativno kratko vreme došao do tako impozantnog broja posetilaca, imajući u vidu medijsku i propagandnu situaciju u većini medija u Srbiji. Ja već izvesno vreme nastojim da svojim komentarima obogatim gotovo svaki članak koji se objavi na ovom sajtu. Žao mi je što nema više komentatora, ali se nadam da če ih u buduće biti.

Пријатељи сајта
СБ Бањица Сокобања
Oculus
Сава животно осигурање

Призма
!cid_ii_13e1bf79434cfa61
Фондација Солидарност
Belgrade
13°
Сунчано
07:1015:58 CET
УтоСреЧет
15/2°C
13/3°C
13/6°C
ПОЗИВ НА ПРЕТПЛАТУ СВИМ ЧЛАНОВИМА И ОРГАНИЗАЦИЈАМА СУБНОР-а

Због тоталне медијске блокаде aктивности СУБНОР-а,
посебно напора да се одбрани антифашизам као политичко-идеолошко опредељење савременог света и антифашистичка прошлост Србије:

Скупштина СУБНОР-а Србије позова чланство и организације да наш одговор буде масовна претплата на лист „Борац“, те на масовније учешће чланства у сарадњи са Редакцијом – како истина о антифашизму и часној антифашистичкој борби народа Србије 1941–1945. и 1992. и 1999. не би била медијски угушена а истина избрисана из свести нових генерација.

На изузетан значај тог питања указала је и седница Републичког одбора СУБНОР-а од 9. априла 2012.

Претплата за „Борац“ у 2020. износи 1.000 динара

Новац изволите уплатити на текући рачун РО СУБНОР-а Србије
бр. 205-22402-06, са назнаком – претплата за „Борац“ 2020.
Копију уплатнице пошаљите на адресу:
РО СУБНОР-а Србије, Савски трг 9, 11000 Београд,
или нам јавите телефоном на број 011/6643-651
како бисмо евидентирали вашу уплату и унели Вас у списак за експедицију листа.

Почетна | О СУБНОР-у | Контакт

Главни уредник Душан Чукић | СУБНОР Србије, сва права задржана.